Enter your keyword

Deurne Noord

Welkom

Update Covid-19, 29 april 2020

Niet-dringende medische hulp wordt terug toegelaten vanaf 4 mei.

Had u een afspraak die geannuleerd werd omwille van corona?
Als uw afspraak in de Oogkliniek werd geannuleerd omwille van de coronamaatregelen, zal u door één van onze medewerkers gecontacteerd worden om een nieuwe afspraak te maken. U hoeft daar zelf niets voor te ondernemen. Lees wel aandachtig onderstaande richtlijnen voor u naar uw nieuwe afspraak komt.

Had u geen afspraak, maar wil u er één maken?
Wij zijn vanaf 4 mei telefonisch bereikbaar voor nieuwe afspraken. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen, maar we vragen begrip voor het feit dat de telefoonlijnen druk bezet kunnen zijn.

Zijn er voorzorgsmaatregelen waarmee ik rekening moet houden?
Ja. Om uw veiligheid, die van andere patiënten en onze medewerkers zo goed mogelijk te bewaken, vragen we volgende richtlijnen goed te lezen voor u naar uw afspraak voor raadpleging of chirurgische ingreep komt.

Heeft u symptomen van Covid-19?
Als u een van volgende Covid-19 symptomen heeft, dient u uw afspraak telefonisch te annuleren: hoest, grieperig gevoel, koorts, kortademigheid, niezen, neusloop, keelpijn, spierpijn, hoofdpijn, recent contact met een bewezen Covid-19 patiënt of als u in een instelling verblijft met een vermoeden of bewezen Covid-19 uitbraak.

Mag ik een begeleider meebrengen?
Als u een afspraak heeft voor een chirurgische ingreep mag u één begeleider meebrengen.
Als u op raadpleging komt, kom dan alleen. Als dat niet mogelijk is, breng dan ten hoogste één begeleider mee. Kinderen mogen door één volwassene begeleid worden.

Is een mondmasker verplicht?
Zowel u als uw eventuele begeleider dragen verplicht een mondmasker.
Bij voorkeur draagt u uw eigen mondmasker, zo niet kan u bij inschrijving een mondmasker kopen. Kinderen tot en met 12 jaar zijn niet verplicht een mondmasker te dragen.

Waar meld ik me aan?
Patiënten voor een chirurgische ingreep nemen plaats op de stoelen net voor de ingang van de Oogkliniek (route 82). U wordt daar opgehaald door een van onze medewerkers.
Patiënten voor raadpleging melden zich aan de balie van de Oogkliniek of de praktijk.
Om de wachtzaal niet te overbelasten vragen we “just in time” aanwezig te zijn.
Om te vermijden dat u tweemaal aan de balie moet passeren, zullen we uw raadpleging reeds afrekenen bij inschrijving. Wij vragen uitdrukkelijk om enkel elektronisch te betalen. U kan met Bancontact of met Payconiq betalen in al onze campussen.

Kan ik het ziekenhuis zonder meer betreden?
Neen, als u een afspraak heeft bij de oogarts voor raadpleging of een chirurgische ingreep in het AZ Monica ziekenhuis dient u zich verplicht vanaf 48 uur en ten laatste 24 uur voor de afspraak te registreren via https://toegang.monica.be/
Als u de vragen op het online formulier beantwoordt, ontvangt u een digitale toegangspas voor het ziekenhuis. Ook een eventuele begeleider dient zich te registreren.
Als u op één van de vragen “ja” antwoordt, neem dan telefonisch contact met ons op. De toegang tot het ziekenhuis kan u geweigerd worden.

Voor een afspraak in één van onze praktijken buiten het ziekenhuis, is de digitale registratie niet nodig, maar wel gelden alle andere hierboven beschreven voorzorgsmaatregelen.

We kijken uit naar uw bezoek!

Het Oogkliniek-team

Campus Deurne Noord

Turnhoutsebaan 109
2100 Deurne
Tel. 03 325 03 16

Raadpleging uitsluitend na telefonische afspraak op het nummer 03 325 03 16.

Oogartsen

Refractieve chirurgie / Brilvervangende heelkunde
 • Femto Lasik
 • Implanteerbare Contactlens ( ICL)
 • Smile laser techniek
 • Femto Laser Lensvervanging
 • Multifocale implanten
 • Astigmate correctie van de cornea dmv Femto Laser
Cataract operaties:
 • Klassieke techniek ( phako emulsificatie)
 • Femto Laser Assisted Cataract Surgery ( FLACS)
 • Enkelzicht/dubbelzicht implanten
 • Behandeling van astigmatisme
BD 2017
Hoofd dienst Refractieve Heelkunde – Oogkliniek AZMonica, Deurne
Voorzitter Oogheelkundige Laserkliniek, Deurne
Lid van het Directie comité BSCRS  (Belgian Society of Cataract and refractive Surgery)
Lid van Laser Vision Clinics
Deelnemer Belgian ICL Study group
 • medische retina beeldvorming
 • medische retina laserbehandeling
 • cataractheelkunde
 • glaucoom
 • intravitreale injecties
Laila Geerts
 • algemene oogheelkunde
 • cataract
 • glaucoom
 • afwijkingen aan het hoornvlies
AS_1
 • uveïtis
 • cataractheelkunde
 • algemene oogheelkunde
 • cataractheelkunde
 • glaucoom
ET 2017

Parking in de buurt: betaalparking, Gallifortlei 17
Tram 10 stopt voor de deur, halte ‘DEURNE GALLIFORTLEI’

Komende van noord-Antwerpen, Breda E19
Craeybeckxtunnel richting Breda volgen, op de ring van Antwerpen afrit nr 3 Borgerhout. Aan de lichten van de afrit gaat u linksaf. Er volgen nog 2 stoplichten en aan het 2de licht gaat u rechtsaf. U volgt de weg, rijdt voorbij 2 stoplichten om vanaf dan de tramsporen rechts te volgen over de brug van de snelweg. Verder door op de Turnhoutsebaan zijn stoplichten die u voorbij rijdt en ongeveer 50m verder neemt u de eerste straat links –Gallifortlei- 50m verder op de linkerkant, vindt u de inrit van onze parking en de ingang van de praktijk.

Komende van Brussel E19
Craeybeckxtunnel richting Breda volgen, op de ring van Antwerpen afrit nr 3 Borgerhout. Aan de lichten van de afrit gaat u linksaf. Er volgen nog 2 stoplichten en aan het 2de licht gaat u rechtsaf. U volgt de weg, rijdt voorbij 2 stoplichten om vanaf dan de tramsporen rechts te volgen over de brug van de snelweg. Verder door op de Turnhoutsebaan zijn stoplichten die u voorbij rijdt en ongeveer 50m verder neemt u de eerste straat links –Gallifortlei- 50m verder op de linkerkant, vindt u de inrit van onze parking en de ingang van de praktijk.

Komende van Gent en zuid-Antwerpen E17
Op de ring van Antwerpen, afrit nr 3 Borgerhout. Aan de lichten van de afrit gaat u linksaf. Er volgen nog 2 stoplichten en aan het 2de licht gaat u rechtsaf. U volgt de weg, rijdt voorbij 2 stoplichten om vanaf dan de tramsporen rechts te volgen over de brug van de snelweg. Verder door op de Turnhoutsebaan zijn stoplichten die u voorbij rijdt en ongeveer 50m verder neemt u de eerste straat links –Gallifortlei- 50m verder op de linkerkant, vindt u de inrit van onze parking en de ingang van de praktijk.

Komende van Turnhout E314, Hasselt E313
Afrit nr 17 (Borgerhout). Aan de lichten van de afrit gaat u rechtsaf om vanaf dan de tramsporen rechts te volgen terug over de brug van de snelweg. Verder door op de Turnhoutsebaan zijn stoplichten die u voorbij rijdt en ongeveer 50m verder neemt u de eerste straat links –Gallifortlei- 50m verder op de linkerkant, vindt u de inrit van onze parking en de ingang van de praktijk.